Philip

Fuldmægtig i Studie, Cand.jur.

Jeg fungerer som sagsbehandler og teamkoordinator, og så er jeg også ansvarlig for interessentpleje. Jeg begyndte i SIRI i januar 2019, og det var mit første job efter, at jeg blev kandidat.

Mit primære sagsområde er ansøgninger fra tredjelandsstatsborgere, som skal studere ved et dansk universitet. Det kan både være studerende, som skal tage en hel bachelor eller kandidatuddannelse, eller studerende, som kun skal gennemføre et eller to semestre som gæstestuderende i Danmark. Studieområdet er rimelig sæsonbetonet, fordi de studerende alle sammen skal starte henholdsvis den 1. februar og 1. september hvert år. Derfor har vi to hektiske perioder hvert år, hvor vi har ekstremt travlt, og det føles som en 3 måneders sprint. Den udfordring synes jeg er spændende, og det giver et godt sammenhold i kontoret, når vi alle sammen sprinter mod det samme mål med en fast deadline.

Som teamkoordinator for Team Universitet er mine opgaver bl.a. at koordinere ressourcerne i teamet, så vi kan nå vores sager hurtigt og effektivt, at være en faglig sparringspartner for de øvrige teammedlemmer samt at være et mellemled mellem ledelsen og de ansatte i kontoret. Det bedste ved rollen som teamkoordinator er muligheden for at være med til at forme, hvordan vi i fællesskab skal nå vores mål. Jeg trives med ansvaret for den daglige koordinering og synes, det er spændende at være med til at forme hverdagen i kontoret.

I forhold til interessentplejen er en af mine opgaver at arrangere vores årlige konference, Internationalt Uddannelsesforum, hvor Studiekontoret og vores interessenter mødes til faglige oplæg, networking, workshops osv. Jeg sætter stor pris på muligheden for at mødes med vores interessenter og få deres input på vores arbejde. Og så giver det også en stor tilfredsstillelse, når konferencen går godt, og deltagerne er glade for at have været med på dagen.

Det bedste ved studiekontoret er helt sikkert mine kolleger og den gode stemning, som er i kontoret. Vores evne til at løfte i flok og holde humøret højt under de travle måneder er en stor del af det.

Og så spiller SIRI en vigtig rolle i det danske samfund. Rekruttering og integrationen af kvalificeret arbejdskraft og ambitiøse studerende gavner hele det danske samfund, og det er jeg glad for at være en del af.