Integrationstræf 21 – de første navne er klar

30-06-2021

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) og KL holder Integrationstræf 21 den 8. november i på Hotel Comwell i Kolding.

Vi har brug for alles evner og ressourcer. Og endnu flere skal være en del af arbejdsfællesskabet. Derfor handler årets Integrationstræf om, hvad der skal til for at få flere ikke-vestlige borgere ind på eller tættere på arbejdsmarkedet, også dem med komplekse problemer.

Programmet er undervejs, men vi ved allerede nu, at du kan møde udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye og borgmester i Assens Kommune Søren Steen Andersen, medlem af KL’s Arbejdsmarkeds- og Borgerserviceudvalg.

Du kan også møde professor Nina Smith, der vil fortælle om Reformkommissionens arbejde med udfordringer og løsninger for borgere med ikke-vestlig baggrund. Reformkommissionen er nedsat af regeringen for at foreslå reformer, der tager hånd om komplekse udfordringer. 

På Integrationstræf vil vi også præsentere en række eksempler på, hvordan tværfaglighed og helhedsorienterede indsatser parallelt med virksomhedsrettede indsatser kan øge borgernes arbejdsmarkedsparathed og motivation for at komme i job. Vi vil også lægge op til drøftelser af, hvordan vi får endnu flere ind i fællesskabet.

Det hele sker den 8. november under overskriften Integrationstræf 21: Flere ind i arbejdsfællesskabet – find potentialerne.

Der bliver åbnet for tilmelding medio august.