Har din kommune beredskabsplaner til at forebygge og håndtere henholdsvis ekstremisme og æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol?

31-08-2022

En beredskabsplan bidrager til, at medarbejdere og samarbejdsparter ved, hvordan de skal handle, hvis de er bekymrede for eller har kendskab til sager om ekstremisme eller æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol. Det er vigtigt for, at de berørte borgere får den rette støtte og sikkerhed.

Fra 2023 bliver det lovpligtigt for alle kommuner at have beredskabsplaner til forebyggelse, opsporing og håndtering af hhv. æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol samt ekstremisme på børne- og ungeområdet.

Den 26. september 2022 kl. 10.00-11.30 afholder SIRIs Rejsehold et gratis webinar om, hvad en beredskabsplan kan indeholde og hvad SIRI kan hjælpe med i processen, ligesom Gladsaxe Kommune vil fortælle om processen med at udvikle beredskabsplaner på de to områder, hvilken effekt det har haft på kommunens arbejde, samt hvad støtten fra SIRIs Rejsehold har betydet.

Tilmeld dig til webinar om beredskabsplan