Louise

Louise

Sagsbehandler i Borgerservice, kontorfunktionær

Jeg startede som kontorelev i SIRI  i 2015. Det er en 2-årig uddannelse, hvor kombinationen af skoleforløb og praktik i SIRI endte ud i en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Under elevforløbet var jeg igennem de fleste afdelinger, hvilket gjorde, at jeg fik et bredt kendskab til SIRI på tværs, både på kollegafronten og på de mange forskellige afdelinger. Efter endt uddannelse søgte jeg en stilling i borgercenteret.

Jeg arbejder nu i Borgerservice, og min arbejdsopgave er primært at stå i skranken i vores borgercenter.

Her betjener vi borgere fra EU og alle tredjelandsstatsborgere, hvor vi tager imod deres ansøgninger om EU-registreringsbevis og studie-, arbejds- og opholdstilladelser.

På trods af, at der er fart over feltet og mange bookinger i borgercenteret hver dag, er det den personlige betjening og mødet med borgeren face-to-face, jeg virkelig godt kan lide.

Når jeg ikke er i skranken, udsteder jeg tilbagerejsetilladelser til de danske ambassader rundt om i verden og behandler sagen om laissez-passer, dvs. nødpas. Når man har sin faste gang i borgercenteret, møder man automatisk masser af kollegaer fra de andre fagkontorer i huset, fordi hver fagkontor møder med en fagvagt i skranken.

Det betyder, at jeg kender rigtig mange af mine kolleger fra hele huset, og det er rigtig rart - ikke mindst, når vi holder fredagsbar.