SIRI lancerer en ny hjemmeside

27-09-2023

Besøg SIRIs nye hjemmeside, når du vil vide mere om danskuddannelser, danskprøver, Indfødsretsprøven eller Medborgerskabsprøven.

Dansk og Prøver er SIRIs officielle side om danskuddannelse og prøver for voksne udlændinge. Her kan borgere, sprogcentre, kommuner og virksomheder få et overblik over de vigtigste nyheder, arrangementer og vejledninger m.m. Hjemmesiden supplerer SIRIs øvrige hjemmesider siri.dk og nyidanmark.dk.

Med Dansk og Prøver har vi forkortet vejen til den relevante viden om, hvilke danskuddannelser der tilbydes udlændinge. Borgerne får hjælp til at kontakte sprogcenter eller prøveafholder, hvis de vil tilmeldes en prøve eller have mere personlig vejledning. De får information om, hvilke krav man skal leve op til for at bestå en prøve. Dansk og Prøver understøtter også sprogcentrenes visitation, modultest og prøveafholdelse. Desuden kan virksomhederne få inspiration til at støtte medarbejderne i at lære dansk på arbejdspladsen”, siger kontorchef Karen-Lise Karman.

En del af hjemmesiden er henvendt til udenlandske borgere, der har brug for information om danskuddannelserne og de tilknyttede prøver. Siden giver vigtig information og materialer til de personer, der vil forberede sig til Indfødsretsprøven og Medborgerskabsprøven.

Det bliver nu nemmere for borgere, sprogcentre, virksomheder og kommuner at orientere sig om danskuddannelser og prøver til voksne udlændinge. Indholdet er målrettet brugerne, og hjemmesiden har egen nyhedsfunktion og kalender med faglige arrangementer”, siger kontorchef Karen-Lise Karman.

Siden har fået titlen Dansk og Prøver (danskogproever.dk) og erstatter menupunktet Danskuddannelse og prøver for udlændinge på SIRIs hjemmeside integrationsviden.dk.

Gå til Dansk og Prøver