Gå ikke glip af kursuskataloget for 2024 med nye kurser og arrangementer

28-02-2024
Danskundervisning og prøver for udlændinge Den beskæftigelsesrettede integrationsindsats Æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol

SIRI og MÆRK udbyder faglige arrangementer om danskuddannelse, den beskæftigelsesrettede integrationsindsats samt forebyggelse af æresrelaterede konflikter.

Arrangementerne henvender sig til fagprofessionelle, der er i berøring med udsatte borgere med etnisk minoritetsbaggrund. Det kan fx være kommunale medarbejdere og ledere, socialrådgivere, socialpædagoger, jobcentermedarbejdere og boligsociale medarbejdere samt krisecentermedarbejdere og undervisere på danskuddannelserne.

Vi udbyder bl.a. webinarer om udarbejdelse af kommunale beredskabsplaner for æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol og ekstremisme. Dertil kommer webinarer om bortfald af opholdsgrundlag for kvinder udsat for vold, samt om integrationsloven med fokus på særlige temaer.

Som tidligere år udbyder vi opkvalificering for kommunale fagfolk og ledere i risikovurderingsværktøjet PATRIARK-V2. Desuden et kursus i opsporing og håndtering af negativ social kontrol i den beskæftigelsesrettede integrationsindsats.

Alle arrangementer vedrørende danskuddannelse og prøver for udlændinge kan findes på DanskogPrøver.dk.

Se arrangementer på DanskogPrøver.dk

Alle MÆRKs arrangementer vedrørende forebyggelse af æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol kan findes på MÆRKs hjemmeside.

Se MÆRKs arrangementer

Alle arrangementer vedrørende den beskæftigelsesrettede integrationsindsats kan (sammen med MÆRKs arrangementer) findes i kursuskataloget.

Hent kursuskataloget (pdf)

Du kan tilmelde dig arrangementerne via links under beskrivelsen af de enkelte arrangementer.

Deltagelse er gratis, og kataloget opdateres løbende.